De Goudsblomme
Ongereehoek 2
9971 Lembeke
+ 32 (0) 494 13 70 78
 
 
klik hier voor sfeerbeelden
uitzending Fabriek Romantiek

BED & BREAKFAST LEMBEKE

Logeren doe je in de suitekamer; deze omvat een ruime slaapkamer voor twee personen met babybedje en een aparte grote leefruimte. De leefruimte is voorzien van een ijskast, multi-functionele microgolfoven en waterkoker. In de ijskast is bio frisdrank en fruit in de prijs inbegrepen, bio wijn en bier zijn te betalen. Je kan zelf een bio koffie of kruideninfuus maken eveneens in de prijs begrepen.
Wanneer je buiten kijkt zie je velden met paarden, een moestuin en een boomgaard met kippen.

Wil je logeren met 3 of 4 personen dan is er ook een tweede kamer voor 2 personen, je hebt dan samen de ganse eerste verdieping met gemeenschappelijke living.

Slapen doe je in super lange green sleep bedden; bed-en badlinnen, kamerjas en slippers zijn van bio katoen en fair trade.
Alle kamers hebben een lavabo met warm en koud water, tv en internetaansluiting.
Er is een ruime badkamer met super groot ligbad, twee wastafels en haardroger, een toilet op de gang en aparte massagedouche.

Het ontbijt kan in de leefruimte van de suitekamer gebracht worden of je kan ontbijten in de eetkamer beneden bij het AGA-fornuis waardoor het ook in de herfst en winter gezellig vertoeven is. Daar heb je zicht op de tuin, waar onze pauwen de aandacht trekken.
Het ontbijt is zoveel mogelijk bio met zelfgebakken brood, confituur gemaakt met fruit uit eigen tuin, een eitje van onze kippen, hesp, kaas, yoghurt enz.
Voor andere maaltijden zijn er verschillende eetgelegenheden op wandelafstand.

Er zijn geen huisdieren toegelaten.

Prijs ontbijt inclusief:
Slaapkamer met ruime leefkamer € 105 /nacht / 2 pers.
  € 70 /nacht / 1 pers.
Champagneontbijt + € 20 per pers.
bij boeking van slechts 1 nacht: + € 10 / per pers.